Blomkålstacos med sötpotatis, guacamole & srirachamajonnäs

Vi det här laget lär ni ju veta vår besatthet av tacos i alla dess varianter och former. Så här vill vi tipsa om en ny favorit på tacos-topplistan som innehåller alla ingredienser vi älskar!

Ingredienser: (2 personer)

Små tortillabröd

1 blomkålshuvud

1 sötpotatis

1 förp. svarta bönor

2 avokado

Srirachamajonäs (Flying goose)

Koriander

1 lime

1 vitlök

Spenat

Såhär gör du:

1. Sätt ugnen på 200 grader. Skär sedan blomkålen i medelstora buketter och tärna sötpotatisen. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och ringla över olja och salta. In i ugnen i ca 20 min, tills de fått färg.

2. Under tiden mosa avokadon, pressa i en vitlök och halva limen i guacamolen och rör om. Tillsätt salt efter smak.

3. Häll av bönorna och gör sedan i ordning tacosen. Bred på ett lager guacamole på tortillan, lite spenat, bönor, blomkål -och sötpotatiskompott, toppat med koriander, lime och srirachamajonnäs.

Gillar

Kommentarer

jonnasofieh
jonnasofieh,
Ser fantastiskt gott ut!
nouw.com/jonnasofieh
foodforfools
foodforfools,
Tack så mycket 😁
nouw.com/foodforfools
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229